Algemene voorwaarden

Copyright
Op alle uitgaven en inhoud van deze website rust copyright en beeldrecht van: ODE Kunstwinkel/Anneke van der Werff.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ODE Kunstwinkel en op elke overeenkomst tussen ODE Kunstwinkel en jou. Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Servicevoorwaarden en privacybeleid
We gebruiken je adres uitsluitend voor het versturen van de bestelling. Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de bevestiging van de bestelling, de factuur, en om je op de hoogte te houden van de bestelling.

Je telefoonnummer gebruiken we alleen als we vragen hebben met betrekking tot het versturen van je order. Bijvoorbeeld voor aanvullende informatie.

Wil je dat we je gegevens wijzigen of verwijderen? Laat het ons weten via het contactformulier of stuur een mail aan info@odekunstwinkel.nl en we maken het voor je in orde.

Prijzen en kosten
De prijzen op www.odekunstwinkel.nl  zijn inclusief 6 of 21% btw en exclusief verzend- en eventuele administratiekosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Bij prijswijzigingen en/of – verhogingen gelden de tarieven die op dat moment op www.odekunstwinkel.nl vermeld staan.

Bezorgadres en leveringsservice
Bestellingen worden in Nederland geleverd voor € 3,00. Voor bestellingen voor een bedrag groter dan  50 euro brengen we geen verzendkosten in rekening. Verzending naar andere landen is helaas niet mogelijk.

Levering
We doen ons uiterste best de bestelling met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden in volgorde van binnenkomst.

* We verzenden brievenbuspost of pakketten met PostNL.
* Als het een pakje is, staat er in de mail een track & trace nummer.

Postcode of huisnummer verkeerd ingevoerd? Is de bestelling al verzonden en heb je een verkeerd adres ingevoerd, dan rekenen we nogmaals bezorgkosten om het pakketje opnieuw te verzenden.

Totstandkoming van de overeenkomst
We hebben het recht een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Betalen
Je kunt je bestelling direct afrekenen met IDeal (NL) of door overmaking van het bedrag.

Herroepingsrecht
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de bestelling zonder reden kunt retourneren. Wel vergoed je de verzendkosten van € 3,00 en betaal je zelf de kosten van het terugsturen. En natuurlijk moet alles onbeschadigd en ongebruikt zijn, in oorspronkelijke staat en in oorspronkelijke verpakking. Met een kopie van de factuur kun je de bestelling terugsturen naar ODE Kunstwinkel, Tomme 9, 8603 DB, Sneek

Je krijgt je geld min de verzendkosten van € 3,00 binnen 30 dagen terug op je rekening. Als je een verkeerde of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, betalen wij de kosten van het terugsturen.

Heb je nog vragen, opmerkingen of een misschien een klacht?
We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk compleet te versturen. Maar natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Het blijft mensenwerk 😉 Mocht je niet tevreden zijn, neem dan contact op. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Wel is het belangrijk dat je de klacht binnen 2 weken na de bezorgdatum meldt. Daarna wordt het namelijk heel ingewikkeld om na te gaan wat er waar mis ging. Een klacht wordt altijd zo snel mogelijk behandeld en in ieder geval binnen 14 dagen na melding. Een klacht kun je telefonisch melden (06 34081604) of per mail: info@odekunstwinkel.nl of per post. Stuur per post altijd een kopie van de factuur mee. Zonder de factuur kunnen we je niet van dienst zijn.

ODE Kunstwinkel
Tomme 9
8603 DB  Sneek